Voorlichting

Voeding en voorlichting

Een gezond bedrijf begint bij gezonde werknemers! Hier heeft jouw bedrijf toch ook behoefte aan? Hiervoor ben je bij mij aan het goede adres; ik verzorg graag lezingen, workshops, informatiebijeenkomsten en geef voorlichting aan scholen, bedrijven, professionals en therapeuten. Door jezelf goed te verzorgen en je werknemers hierover te informeren, kun je de productiviteit verhogen en daar kunnen zowel jij als jouw bedrijf de vruchten van plukken!

De voorlichting kan gaan over een onderwerp naar jouw keuze, een onderwerp waar de werknemers behoefte aan hebben. In de voorlichting leer je onder andere hoe je je lever het beste kunt verzorgen. En ook hoe je je energie kunt herstellen! Niet geheel onbelangrijk 😉

Ben je benieuwd naar jouw constitutietype? Dit neem ik mee als rode draad door de gehele voorlichting.

Natuurlijk geef ik ook voorlichting aan mensen die zich verdiepen in natuurvoeding of aan mensen die er nog niet zoveel vanaf weten, maar wel geïnteresseerd zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan een High constituTea: een gezellige middag met lekkere hapjes waarin je van alles ontdekt over jouw constitutietype.

Voeding en voorlichting