Voedingsadvies

Voedingsadvies op maat

Ben je je klachten zat? Wil je natuurvoeding inzetten om je energieker en gezonder Voedingsadvies op maat voor meer energie en minder klachtente voelen? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Ieder mens is uniek en daardoor heeft iedereen andere voeding nodig.

Graag ontdek ik samen met jou welke voeding het beste bij jou past. Ook kunnen we bekijken of het handig is om bepaalde onderzoeken te doen zodat jij sneller optimale gezondheid behaalt én behoudt.

Er zijn verschillende soorten voedingsadviezen. Hieronder vind je een overzicht met een korte uitleg erbij. Als je op de links klikt, vind je uitgebreidere uitleg met meer informatie.

Wil je een consult?

Je kunt voor allerlei klachten op verschillende manieren bij mij terecht. Een persoonlijk consult is de meest uitgebreide manier om je klachten te onderzoeken. Dit kan zowel ‘live’ als telefonisch of bijvoorbeeld via Skype. Graag neem ik de tijd voor je om me te richten op jouw klachten en de situatie waarin jij je bevindt.

In een consult gaan we dieper in op het ontstaan van je klachten, het beloop, je medisch verleden, wat je nu eet en welke voeding jou de beste ondersteuning kan bieden. Er is ruimte om je vragen te stellen en ik stel jou ook vragen om het (dieet)advies zo goed mogelijk op maat te kunnen maken.

Wil je een voedingsadvies van de ‘Menukaart’?

Op de ‘Menukaart’ vind je allerlei persoonlijke voedingsadviezen. Onderzoek welk persoonlijk voedingsadvies jou het meest aanspreekt, kies dat ‘gerecht’ uit en reken af zoals aangegeven. Let op: verdere begeleiding is hier niet bij ingesloten, daarvoor kun je het beste een afspraak maken voor een consult.

Wil je een gratis kennismakingsgesprek?

In een gratis kennismakingsgesprek (via Skype of aan de telefoon) van 10 minuten kun je me je vraag voorleggen. We kijken samen naar wat ik je kan bieden en hoe dat traject er uit ziet. In het gesprek kun je aanvoelen of er een ‘klik’ is en kunnen we eventueel een consult inplannen.

Wil je een constitutie bepaling?

Misschien ben je nieuwsgierig geworden naar jouw constitutie. In een Skype consult van een kwartier (€15) kunnen we samen onderzoeken wat jouw constitutie is.

Wil je een onderzoek laten uitvoeren?

Het is mogelijk om bepaalde onderzoek te doen. Je kunt bijvoorbeeld een ontlasting onderzoek laten uitvoeren, een bloedonderzoek, urine onderzoek, haaranalyse en/of een vaginale flora test. Let op: verdere begeleiding naar aanleiding van de uitslagen is niet ingesloten bij de onderzoeken, daarvoor kun je het beste een afspraak maken voor een consult.

Wil je een rondleiding door de natuurwinkel?

In een rondleiding door de natuurwinkel ga ik samen met jou producten bekijken en geef ik je adviezen over welke voedingsmiddelen je het beste kunt kiezen. Ik maak je graag wegwijs in de natuurwinkel!

Wil je een huisbezoek?

Als je slecht ter been bent of heel weinig energie hebt, dan is het soms handiger om aan huis langs te komen. Ook dit behoort tot de mogelijkheden, neem gerust contact met me op voor meer informatie.

Wil je een workshop/lezing bijwonen?

Ik geef verschillende workshops & lezingen. Wil je meer weten over hoe je topfit wordt met een leverdieet? Of misschien wil je leren hoe je je energie herstelt aan de hand van het Energie Herstelplan? Ook geef ik lezingen over de constituties en andere onderwerpen (op aanvraag). Als je hierin geïnteresseerd bent, kun je me het beste even mailen.

Wil je een High constituTea?

Een High constituTea is een High Tea waarbij je met je vriendinnen (of vrienden) allerlei vragen kunt stellen over je constitutie. Natuurlijk onder het genot van hapjes en drankjes die bij jouw constitutie passen!

Wil je bedrijfsvoorlichting?

Werk je bij een bedrijf of heb je zelf een bedrijf en is er behoefte aan bepaalde bedrijfsvoorlichting? Speciaal voor bedrijven geef ik voorlichting, lezingen en/of workshops over voedingsgerelateerde onderwerpen op aanvraag.

Wil je het persoonlijk artiestendieet ‘Ital is Vital!’?

Ben je artiest en wil je werken aan je gezondheid om in topconditie te komen? Speciaal voor artiesten heb ik het persoonlijk artiestendieet ‘Ital is Vital!’ ontwikkeld. Dit dieet geeft je optimale gezondheid en energie om je publiek zo goed mogelijk te kunnen entertainen.

Diensten - voedingsadvies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.