Vergoedingen

(Wat) wordt er vergoed?

Omdat ik graag onafhankelijk wil blijven in de adviezen die ik geef, heb ik geen contracten met zorgverzekeringen. De rekening die je ontvangt, betaal je daarom eerst zelf. Vervolgens kun je de factuur naar je zorgverzekeraar sturen voor mogelijke declaratie. Deze kosten gaan meestal eerst van je eigen risico af.

In het basispakket is 3 uur aan dieetadvisering opgenomen, maar dit kan verschillen per zorgverzekeraar. Daarnaast kun je extra uren dieetadvies vergoed krijgen. Dit is afhankelijk van je zorgverzekeraar en of je een aanvullend pakket hebt. Het is handig om je polisvoorwaarden na te gaan, zodat je weet waar je aan toe bent.

Tip

Misschien heb je wat aan de volgende tip: bel voordat je een afspraak Tip om te checken of en wat er vergoed wordtmaakt met je zorgverzekeraar om precies uit te vragen of en wat je precies vergoed krijgt. Laat dit vervolgens op papier zetten, want de ervaring leert dat er soms iets anders aan de telefoon wordt gezegd dan dat er zwart op wit staat. Zo ben je voorbereid op (onaangename) verrassingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.