Artiestendieet

Persoonlijk Artiestendieet ‘Ital is Vital!’

Entertainen is een topsport. Of je nou drummer, gitarist of zanger(es) bent, op het podium entertain je je publiek en verbruik je veel energie. Zelf zing ik als (achtergrond) zangeres in een reggae band en valt het me op dat de artiestenwereld nou niet bepaald gezond voor je is. Veel repeteren, reizen, laat naar bed, ongezond eten, roken en alcohol drinken is heel normaal. Kortom: allerlei dingen die het lichaam uitputten!

Wat betekent ‘Ital is Vital!’?

Hoe houd je jezelf als artiest in topconditie? Door jezelf goed te voeden! Vandaar dat ik een persoonlijk dagmenu met verschillende variaties ontwikkelde, speciaal voor artiesten. Het geeft je vitaliteit, dus heet het ‘Ital is Vital!’Persoonlijk artiestendieet Ital is Vital!

Deze benaming is geïnspireerd vanuit het Jamaicaans. ‘Ital’ is afgeleid van het Engelse woord ‘Vital’, dus eigenlijk zeg je twee keer hetzelfde 😉 Ik zie natuurvoeding als basis voor het voeden van je lichaam tot en met je ziel; het heeft op zoveel verschillende vlakken een vitale doorwerking.

Ik wil graag ‘Ital is Vital!’

Wil je ‘Ital is Vital!’ bestellen, stuur me dan een mail met je adresgegevens (naam, adres, postcode/woonplaats). Geef voor het gemak ook even in de mail aan dat je ‘Ital is Vital!’ wilt bestellen. Je kunt het bedrag van €77 overmaken op rekening NL 82 INGB 000 5151 281. Als het bedrag is bijgeschreven, stuur ik jou formulieren toe die je invult. Stuur mij de ingevulde formulieren per post of mail terug en dan maak ik ‘Ital is Vital!’, speciaal voor jou op maat gemaakt.