Over Combi Vitaal

Lees hier alles over het ontstaan van’Combi Vitaal’ en:

(M)eten is weten, maar weten is meer dan (m)eten

Woorden als logo

Van nature heb ik een nuchter holistische visie; ik sta met beide benen op de grond, maar ik weet zeker dat er meer is tussen hemel en aarde. Als praktijknaam en logo heb ik gekozen voor de woorden ‘Combi’ en ‘Vitaal’.

Combi Vitaal - Logo losIk geloof dat een Combinatie van het fysieke, mentale, emotionele én spirituele kan leiden naar vitaliteit, naar dat je je Vitaal voelt.

Vitaliteit is nogal een ruim begrip en kan voor iedereen een andere betekenis hebben. Voor mij houdt het in dat je lekker in je vel zit en dat je genoeg energie hebt om te genieten van alle mooie dingen die het leven je te bieden heeft!

(M)eten is weten

Het is heel belangrijk om bepaalde dingen te meten. Regelmatig worden mensen naar een psycholoog doorgestuurd met de diagnose dat de klachten ‘tussen de oren’ zitten. Maar veel psychische klachten kunnen ontstaan door ondervoeding van het lichaam; door een tekort aan vitaminen, mineralen en andere waardevolle stoffen. Met bloed- en/of ontlasting onderzoek en door het aanpassen van het dieet en eventuele supplementen kunnen veel klachten verminderen en zelfs verholpen worden.

Maar weten is meer dan (m)eten!

De term ‘(M)eten is weten, maar weten is meer dan (m)eten’ spreekt mij enorm aan. Je kunt van alles meten, maar niet alles is meetbaar en dat is waar ervaring om de hoek komt kijken. Mijn doel met Combi Vitaal is je te leren proeven, ruiken, voelen en ervaren vanuit een ‘innerlijk weten’ wat eten met je doet. Want een voedingsmiddel kan nog zó gezond zijn, maar als het bij jou niet goed valt, kun je je afvragen of het voor jou wel zo gezond is. Hetzelfde voedingsmiddel wat voor de één gezond is, kan voor de ander klachten geven.

Het is mijn missie om je mee te nemen op de ontdekkingsreis naar wat jou voedt!

Ik neem je graag mee op ontdekkingsreis naar wat jou voedt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.