Omega 3 vetzuren onderzoek

HS-Omega-3 Index €57
(excl. €8 verzendkosten)

Bepaal met één prik in je vinger jouw vetzuurprofiel

Deze vingerpriktest analyseert je vetzuurstatus. Het biedt je de unieke kans om bijvoorbeeld te ontdekken wat jouw omega-3 vetzuurgehalte is. De eenvoudig uit te voeren test geeft je uitgebreid verslag van maar liefst 26 analyses, waaronder (de verhouding tussen) omega 3, 6 en 9, transvetten en verzadigde vetten. Deze analyse krijg je in de vorm van een digitale uitslag toegestuurd via de mail.

HS-omega-3 Index

Ik wil graag de HS-Omega-3 Index test bestellen

Stap 1: Mail me je gegevens

Als je de HS-Omega-3 test wilt bestellen, kun je me het beste mailen. Geef in je mail aan dat je dit onderzoek wilt laten uitvoeren en stuur daarbij ook je naam, adres, woonplaats, geboortedatum, BSN (Burger Service Nummer) en telefoonnummer. .

Stap 2: Maak het bedrag over

Per mail geef ik je een bevestiging en ontvang je de nota. Zodra het bedrag is bijgeschreven op rekening NL 82 INGB 000 5151 281, zorg ik ervoor dat je het test setje thuis gestuurd krijgt. De kit bevat alles wat je nodig hebt, inclusief retourenvelop en gebruiksaanwijzing.

Stap 3: Voer het onderzoek uit

Wanneer je het test setje ontvangt, kun je zelf gaan testen. Volg de instructieformulieren en als je er niet uit komt, neem dan gerust contact met me op. Stuur het setje vervolgens op naar het laboratorium.

Stap 4: Ontvang de uitslag

Gemiddeld duurt het drie weken voordat de resultaten binnen zijn. Zodra de uitslag bij mij binnen komt, stuur ik het zo snel mogelijk naar jou toe.

Stap 5: Verdere begeleiding naar aanleiding van de uitslag

Heb je behoefte aan nadere toelichting of verdere begeleiding naar aanleiding van de uitslag? Mail me dan gerust voor het maken van een afspraak voor een consult.


Let op: bij de prijs van de haaranalyse is alleen de uitslag en een interpretatie inbegrepen. Voor verdere begeleiding kun je altijd mailen voor het maken van een afspraak voor een consult. 


Neem je gezondheid in eigen handen

De verzekeringen vergoeden helaas niet alle onderzoeken. Je kunt natuurlijk altijd je verzekeringsmaatschappij bellen en vragen of en wat er vergoed wordt. Maar de meeste verzekeringen beseffen nog niet dat de (voedings)status een grote rol speelt bij het ontstaan en verloop van ziekteprocessen. Je kunt wachten totdat verschillende instanties (te laat) wakker worden, maar je kunt ook je gezondheid in eigen handen nemen.