Natuur Diëtiste

Alles over natuur diëtiste Ellen Geestman lees je nu hier!

Natuur diëtiste Ellen Geestman heeft al jarenlang ervaring in de natuurdiëtetiek. Na haar HBO studie Voeding & Diëtetiek is zij afgestudeerd als erkend diëtiste. Haar interesse en levensstijl maakten al snel dat zij zich als diëtiste wilde specialiseren in de natuurdiëtetiek.

Sinds 2006 is zij zelfstandig als natuur diëtiste werkzaam in haar eigen praktijk Combi Vitaal. Daarnaast is zij op verschillende gebieden binnen de diëtetiek actief, wat op deze site uitgebreid beschreven staat. De mens en natuur staan voor Ellen centraal. Wie zij is en hoe zij als natuur diëtiste de diëtetiek benadert, lees je hieronder.

Natuur Diëtiste Ellen Geestman stelt zich voor

Lekker én gezond eten; ik ben er gek op! Eten is beleven en daarom vind ik het heel Ellen 2018
belangrijk dat gezond eten ook lekker is, dat je er de tijd voor neemt en dat je er van geniet; alleen of samen. We hebben voeding nodig op meerdere niveaus van ons bestaan. Ik geloof dat het voeden en ontwikkelen van je fysieke-, mentale-, emotionele- en spirituele lichaam ervoor zorgt dat je lekker in je vel zit.

M’n serieuze kant kan ik kwiEllen zingend 2018jt in m’n werk en het bezig zijn met gezonde voeding. Daarnaast hecht ik veel waarde aan humor, creativiteit, spontaniteit, verbinden, rust en ontspanning.

Muziek, zingen en dansen zijn grote passies die mij voeden. Ik luister elke dag naar muziek, van klassiek tot soul, van salsa tot reggae. Daarnaast zing ik met veel plezier als (achtergrond) zangeres in verschillende bands en dansen doe ik wekelijks!

De natuur ontspant mij, daarom wandel ik graag in het bos, de duinen of op het strand.

Advies op maat; ieder mens is uniek

In mijn leven heb ik ontdekt dat het belangrijk is om advies op maat te krijgen. Ieder mens is namelijk uniek! Ik ben overtuigd van de (geneeskundige) kracht van natuurvoeding; voeding waar zo min mogelijk aan geknutseld is en die rijk is aan allerlei stoffen die het lichaam voeden. Deze (biologisch/dynamische) voeding geeft energie aan het lichaam en is voeding voor je lichaam in plaats van vulling die energie weg rooft. Daarom verwerk ik deze voeding in m’n adviezen.

Wetenschappelijk advies en adviezen vanuit de praktijk

Veel van wat ik adviseer, is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Maar ook ervaring vanuit de praktijk neem ik mee in de adviezen. Met m’n gezonde kritische blik neem ik niet klakkeloos iets aan; ik wil graag eerst iets zien of ervaren. Iets kan in theorie nog zó gezond zijn of klinken, maar jou ziek maken en daar zit je natuurlijk niet op te wachten! Je hebt meer aan een advies wat bij jou past, een advies wat ik graag speciaal voor jou op maat maak.

Wil je een optimale gezondheid? Kies dan voor kwaliteit!

 

Met gezonde groetjes,

Ellen Geestman

Avocado voor kwalitatief optimale gezondheid