Ismahane Bensmail

Nóg meer energie!

Een aanvullend plan om je geestelijke energie in balans te brengen

Naast gezonde voeding voor je lichaam, is het ook handig om je geest te voeden. Dit kun je onder andere doen door je bewust te worden van je (interne) energievreters en energiegevers. Heel graag bied ik je de mogelijkheid om samen met Ismahane Bensmail te ontdekken welke bronnen in het dagelijkse leven jouw energie opslurpen, waardoor je je moe voelt en veel kostbare energie kwijt raakt. Maar ook leert ze je in kaart te brengen wat jou allemaal energie geeft. Door het opmaken van deze balans en bepaalde keuzes te maken kun je ongekend veel energie krijgen!

Snuffelgesprek

In een ‘snuffelgesprek’ maak je kennis met Ismahane. Je kan samen met haar je situatie doornemen en ontdekken of er een klik is. Naar aanleiding van het snuffelgesprek kun je een afspraak inplannen en ook vertelt ze je meer over de tarieven van haar consulten en de eventuele reiskostenvergoeding. Hier stelt Ismahane zich alvast aan je voor:

Ismahane Bensmail“Drie jaar geleden kwam ik bij Ellen met een burn-out. Naast een volledig nieuw eetpatroon en leefgewoontes heb ik de factoren bestudeerd die mijn energie opslurpten, zowel in mijn omgeving als in mezelf. De geestelijk ‘ecologie’ was namelijk ook uit balans.

Ik heb hierbij gebruik gemaakt van verschillende disciplines zoals haptonomie en NLP. Vandaag de dag train ik mensen in het opsporen van hun belemmerende overtuigingen. Ik leer je bijvoorbeeld graag hoe je je negatieve gedachtes om kunt te zetten in bekrachtigende gedachtes. Daarnaast geef ik je graag inzicht in hoe jouw sociale netwerk jou verder helpt of juist belemmert en welke energie bronnen je aan kunt boren buiten je verplichtingen. Energiebronnen die je hart en geest kunnen voeden.

Dankzij de combinatie van het voedingsplan en het geestelijk energie plan heb ik een volgende carrière stap kunnen maken. Ook is mijn schilderwerk een groot succes en sport ik met vooruitgang van vaardigheden en conditie. Mijn sociale netwerk bestaat inmiddels uit liefdevolle, positieve en respectvolle mensen.

Als je de stap hebt gemaakt naar een gezond eetpatroon, betekent dit dat je een eerste grote stap hebt gemaakt richting een leven dat je jezelf gunt. De inzichten die ik in de loop van mijn proces heb gekregen, deel ik graag met jou. Ook denk ik met je mee in het toepassen van deze inzichten in jouw leven, als mooie tweede stap in jouw ontwikkeling.”

Afspraak maken

Tijdens een afspraak maakt Ismahane samen met jou een inventaris van jouw situatie. Wat doe je al om meer energie te krijgen? En wat zou je graag willen doen? Heb je gedachtes die je belemmeren om te doen wat je graag doet? In de gesprekken kom je hier achter. Dit kan soms confronterend zijn, maar Ismahane helpt je er graag liefdevol doorheen.
Heb je er behoefte aan, dan gaat Ismahane ook op sociaal vlak met jou op onderzoek naar contacten die jou voeden en contacten die energie van je weg nemen. En ook kijkt ze samen met jou naar je huidige werksituatie. Vragen als ‘Wil je blijven werken waar je nu werkt? of ‘Hoe kun je het aangenamer maken op je werk?’ neemt ze met je door. Uiteindelijk bespreekt ze samen met jou een stappenplan naar nóg meer energie.

In de gesprekken wordt je zelfbeeld ook meegenomen. Een cliché is niet voor niets een cliché: je zit pas lekker in je vel en je hebt voldoende energie als je van jezelf houdt. Soms kan er een strijd gaande zijn tussen de verschillende kleuren van jouw persoonlijkheid en Ismahane is er dan om je een spiegel voor te houden. Ze leert je positief naar jezelf te kijken en de dingen positief te verwoorden. Ze werkt met jou op een doelgerichte manier naar meer energie.

Waar vinden de gesprekken plaats

De gesprekken kunnen plaats vinden zowel bij jou thuis als buiten tijdens een wandeling, waarmee je het nuttige met het aangename kunt combineren: lekker in beweging, zowel fysiek als mentaal.

Ismahane: “Ik gun je dat je aan het eind van de afspraken de zon voelt stralen, zowel buiten op je gezicht als binnen in je hart!”

Wil je een afspraak maken met Ismahane?

Je kunt haar op elke werkdag van 9:00 uur tot 17:00 uur bereiken op : +31 (0)6 12 07 77 79