Consulten

Wil je een consult? Mail me gerust!

Als je een afspraak wilt maken voor een consult, kun je me het beste mailen. Mailen voor een afspraakIk ben per mail namelijk beter bereikbaar dan via de telefoon, omdat ik regelmatig in consulten zit en je dan niet direct te woord kan staan.

Wil je liever bellen voor het maken van een afspraak voor een consult? Geef dit gerust aan in een mail. Dan maak ik ruimte in m’n agenda voor je en kun je me bellen op een bepaald tijdstip wat ons allebei goed uitkomt.

Thuiswerk

Bij je aanmeldingsmail of nadat er een afspraak is gemaakt, stuur ik jou het thuiswerk toe. Dit zijn formulieren die je in kunt vullen. Als je mij deze ingevulde formulieren terug stuurt (per mail of per post), dan kan ik me goed voorbereiden op ons consult en alvast een plan van aanpak maken wat op jou is afgestemd.

Consult

Je bent van harte welkom op de praktijk voor een live consult. Heb je niet zoveel energie, woon je verder weg of is er een andere reden waardoor een live consult niet mogelijk is, dan kunnen we het consult ook per telefoon of bijvoorbeeld via Skype houden.

In het consult onderzoek ik met jou waar je meer energie en gezondheid op kunt winnen. We nemen je voedingspatroon, klachten, (medisch) dossier en constitutie met elkaar door. Na het consult maak ik een voedingsadvies speciaal op maat gemaakt. Eventueel verwerk ik er ook suppletie in. Het voedingsadvies wordt zoveel mogelijk op jouw behoeften en wensen afgesteld.

Voedingsadvies

Een persoonlijk voedingsadvies bestaat uit een praktisch dagmenu met allerlei suggesties en variaties. Zo kun je zelf onderzoeken wat je lekker vindt om te eten en kun je de geneeskrachtige werking van voeding ervaren.

Persoonlijk dagmenu - 1e Dieetopzet