Boodschappenhulp

Rondleiding door de natuurwinkel voor €77

Hoe word je wegwijs in de natuurwinkel? Het veranderen van je eetpatroon Boodschappenhulpvraagt de nodige energie. Etiketten lezen, keuzes maken en daarbij ook op de prijzen letten; het is een hele uitdaging! Niet iedereen kan daar de energie voor opbrengen en daarom kun je mij inhuren als jouw persoonlijke boodschappen assistente. Met andere woorden: als boodschappenhulp bekijk ik samen met jou verschillende voedingsmiddelen en daarbij geef ik adviezen over wat je het beste kunt kiezen.

Rondleiding in de natuurwinkelVoor slechts €77 krijg je een uitgebreide rondleiding door de supermarkt van maximaal 60 minuten. Dit bedrag geldt alleen voor de natuurvoedingswinkels ‘Estafette‘ in Alkmaar en ‘Een Woord van Wijsheid‘ in Schagen. Wil je graag een rondleiding door de natuurwinkel met mij als persoonlijke boodschappenhulp? Maak dan het bedrag van €77 over op rekening NL 82 INGB 000 5151 281 en mail me voor een afspraak. Als het bedrag bijgeschreven is, plannen we de afspraak in de agenda en gaan we samen op pad.

Wil je graag een rondleiding in een andere natuurwinkel? Dat kan geregeld worden! Houd er wel rekening mee dat er dan een reiskostenvergoeding bij komt. Neem daarom eerst even contact met me op via de mail. Dan onderzoeken we samen of ik jou kan assisteren bij het doen van je boodschappen.