Bianca Buijs

Een huidprobleem heeft vaak veel impact op je dagelijks leven. Je voelt je onzeker en ongelukkig, wat zelfs kan lijden tot lichamelijke klachten en stress. Deze gevoelens kunnen een huidprobleem helaas nog eens verergeren. Met de juiste voeding, behandeling en (verzorgings)producten kun je een huidprobleem zoals acne, eczeem, pigmentvlekken en rosacea verhelpen of onder controle krijgen. Samen met Bianca Buijs help ik je hier graag bij!

Bianca Buijs stelt zich aan je voor

Bianca Buijs van Praktijk voor huidverbetering heeft in het verleden veel last gehad van acne. In haar moeizame zoektocht naar de juiste producten voor haar huidprobleem, merkte zij al snel dat de meeste producten helaas niet doen wat ze beloven. Dit heeft haar ook gedreven tot wie ze nu is, want huidproblemen kun je aanpakken en zelfs oplossen. Je hebt er wel de juiste inzet, voeding, (verzorgings)producten en behandeling voor nodig.

Als ervaren huidspecialiste en huidcoach, heb ik mij gespecialiseerd in huidverjonging, huidproblemen (zoals pigmentvlekken, eczeem en rosacea), de donkere huid en de behandeling van acne, puistjes en acne-littekens. Vaak vergoeden zorgverzekeraars een (gedeelte van een) acne behandeling.Ik volg de laatste ontwikkelingen via diverse cursussen, bijscholingen en trainingen om jou het beste te kunnen bieden. Een goede begeleiding vind ik heel waardevol, omdat het de slagingskans van een behandeling verhoogt. Heel graag haal ik samen met jou het beste uit jouw huid!

Huidproblemen bij de oorzaak aanpakken

Er zijn veel mensen die emotioneel gebukt gaan onder een huidprobleem zoals acne, pigmentvlekken, rosacea of eczeem. Misschien heb je hier zelf ook last van. Je zoekt naar een oplossing voor je huidprobleem en je probeert vaak van alles, maar helaas geven de meeste producten niet het resultaat wat ze beloven. Je bent teleurgesteld en raakt het vertrouwen kwijt, je denkt dat er niks te doen is aan je huidprobleem en blijft er mee rond lopen.

Een huidprobleem ontstaat meestal van binnenuit. Je hormoonhuishouding, voeding en je algehele lichamelijke conditie spelen hierbij een grote rol. Je kunt het idee hebben dat je gezond eet, maar als jij iedere dag iets eet waar jouw lichaam negatief op reageert, kun je hierdoor bijvoorbeeld ontstekingen ontwikkelen. Je blijft dan last houden van jouw huidprobleem.

Acne, rosacea en eczeem zijn huidproblemen die kunnen verergeren bij het eten van voedingsmiddelen waarbij je niet direct stilstaat dat dit jouw huidprobleem kan verergeren. Denk bijvoorbeeld eens aan alledaagse dingen zoals: pindakaas, tomaten, sinaasappels, melkproducten, tarwe (brood), margarine, transvetten en E-nummers. Dit zijn maar een paar voorbeelden, waarvan je niet direct verwacht dat ze jouw huidprobleem in stand houden of zelfs doen verergeren.

De juiste huidverzorging van binnenuit

Met de juiste voeding voedt je je huid en slijmvliezen van binnenuit. De huid en de slijmvliezen staan met elkaar in verbinding en in sommige gevallen is het handig om zowel de huid als de slijmvliezen te ondersteunen met bepaalde supplementen (nutriceuticals). Zo kun je je huidproblemen verminderen of zelfs oplossen. Houd altijd rekening met je constitutie en je klachten voordat je zomaar ‘in het wilde weg’ gaat suppleren. Voor advies kun je altijd contact met Bianca en/of mij opnemen.

De juiste huidverzorging van buitenaf

Cosmeceuticals zijn cosmeticaproducten zoals crèmes, lotions en zalven die hogere concentraties aan werkzame stoffen bevatten. Ze vallen in het grijze gebied tussen cosmetica en geneesmiddelen; ze hebben vaak een cosmetische (verzorgende) werking én een genezende werking. Een huidverzorgingsproduct die de huid niet alleen verzorgt maar ook verbetert, is hier een voorbeeld van. Cosmeceuticals werken op de levende huidlaag en komen verder dan alleen de dode huidlaag. Veel producten die in parfumeriezaken, drogisterijen en apotheken worden verkocht, dringen niet verder door dan de dode huidlaag. Hierdoor is er vaak weinig tot geen verbetering van de huid.

Een droge huid, roodheid, acne, puistjes, rosacea, eczeem of pigmentvlekken kun je verbeteren, verhelpen en onder controle krijgen met de juiste producten. Bianca helpt je graag bij het uitzoeken van de juiste cosmeceutical producten die je huid van buitenaf verbeteren.

Bij acne houd je teveel dode huidcellen op de huid vast. Hierdoor is je talg dikker dan normaal en verstoppen je poriën. Je kunt dan last krijgen van ontstekingen. Door je huid een handje te helpen met de juiste cosmeceutical producten, kun je de dode huidcellen verwijderen en de talg weer dunner en soepeler maken. Zo wordt je huid mooier, gladder, krijgt het een betere doorbloeding en zal je minder last van ontstekingen hebben.

Waarom heb je een huidcoach nodig?

Net als bij afvallen of als je je energieker wilt voelen, is begeleiding prettig om tot een gewenst resultaat te komen. Een huidprobleem is namelijk niet van de één op andere dag verdwenen. Het vraagt inzet en geduld. Soms zul je door vervelende periodes heen moeten en Bianca begeleid je daar doorheen zodat je het vol kunt houden.

Daarnaast is professionele begeleiding nodig bij de intensieve cosmeceuticals en behandelingen zoals professionele peel-, Dermapen- of Micro Needling behandelingen. Op mijn website kun je meer lezen over wat deze behandelingen precies inhouden. Adviezen op maat, afgestemd op jou(w huid), zijn nodig om tot een gewenst resultaat te komen.

Bianca: “Ik werk graag met je samen en geef je persoonlijke begeleiding. Door het nauwe contact kunnen we samen een goed eindresultaat behalen én behouden!”

Behandelplan op maat voor een goed resultaat

Iedere huid is uniek. Daarom stemt Bianca het behandelplan af op jouw huid. Met dit behandelplan ga je samen met haar een traject in waarbij jullie samenwerking heel belangrijk is.De eerste behandeling is een kennismakingsbehandeling. Hierbij stelt Bianca je een aantal vragen om een goed beeld te krijgen van jou als persoon. Gezondheid, medicijn gebruik, allergieën, lichamelijke problemen etc. neemt ze met je door.

Vervolgens maakt ze een analyse van je huid en start ze de behandeling. Deze behandeling wordt aangepast aan jouw huid. Tijdens de behandeling wordt je huid gevoed, verbeterd en de eventuele onzuiverheden worden verwijderd. Na de behandeling kan ze, als je dat graag wilt, een behandelplan voor je maken en product advies geven.

Bianca: “Hoe beter je deze adviezen opvolgt en je huid op de juiste manier verzorgt, hoe groter de kans op een huidverbeterend resultaat!”

Resultaten die je kunt verwachten

  • Binnen 3 maanden een verbetering van 70 tot 95% van je acne
  • Binnen 1 maand van je pigmentvlekken af
  • Verbetering van je eczeem
  • Verbetering van rosacea
  • Verminderen van rimpels en fijne lijntjes
  • Verbeteren van algehele huidstructuur
  • Verminderen van grove poriën, (acne) littekens

Afspraak maken

Wil je meer lezen of een afspraak maken? Je kunt van alles nalezen op de site van Bianca. Ook kun je haar op werkdagen bereiken van 9:00 uur tot 17:00 uur op nummer: 06-18 94 72 55

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.